Mezoterapie cu acid hialuronic

μεσοθεραπεια κοκτειλ
Category
produse essel

AVANTAJELE  UTILIZARII  FLASHFILLER (HA) PENTRU PIELE

Acidul hialuronic(HA) functioneaza ca umectant si retine moleculele de apa ,dand volum structurii pielii.Cu varsta,pielea devine mai subtire si mai uscata,cantitatea de fibre de colagen si elastina se reduce si apar ridurile. FlashFiller hialuronic estetic contine acid hialuronic incapsulat  in hialusfere multilamelare,ce asigura hidratarea si cresterea in volum a pielii,cu stergerea ridurilor.

Acidul hialuronic(HA) are un rol cheie in procesul de vindecare al pielii.El contribuie la vindecarea rapida a leziunilor prin controlul procesului inflamator.Este demonstrat ca HA poate reduce marimea leziunilor si amelioreaza durerea. FlashFiller  hialuronic esthetic contine acid hialuronic cu greutate molecular intre 100-300 kDa si este indicat pentru  refacerea  tesuturilor si regenerarea  pielii.

Pentru a utiliza la maxim efectele sale asupra pielii,este recomandat ca produsul sa fie aplicat prin mezoterapie virtuala(electroporatie),dermaroller,dermapen si trebuie evitata injectarea cu ace. Mezoterapia cu FlashFiller hialuronic estetic creste hidratarea pielii,mareste volumul pielii ,cu stergerea ridurilor si stimuleaza sinteza naturala a fibrelor de colagen si elastina.

Utilizarea sa este sigura,reactiile alergice fiind extreme de rare.