hifu Vmax pentru față + corp

hifu Vmax generație a doua pentru facelift fără sânge și liposucție fără sânge - liposucție pe față și corp. Fiabil, ușor de utilizat, cu rezultate imediate care au trecut și fără consumabile. Soluția pentru ridicare, lipodiluție și strângere fără lancet (pătrunde până la nivelul SMAS). Tehnologia brevetată coreeană!
Date
Category
Aparatura estetica

V-MAX HIFU (High Intensity Focused Ultrasound

Tratamentul consta in eliberarea unei energii  termala de 65 de grade C (folosind ultrasunete focusate) la nivelul SMAS (sistemul musculoaponevrotic  superficial),la o adancimede3,5-4,5 mm ,fara a produce leziuni ale pielii.Efectul termic contracta fibrele de elastina ,regenereaza fibrele de colagen existente si stimuleaza neocolageneza.Rezultatul este efectul de intinerire si lifting al pielii.

De asemenea este echipat pentru tratarea grasimii localizate, prin eliminarea tesutului excesiv de grasime de la 10-20mm sub piele.

Caracteristici:

Deoarece este echipat cu 2 sonde A si B, poate fi utilizat atat pentru tratamentul facial, cat si pentru cel corporal.

In timpul tratamentului sonda se misca lent si continuuu pe suprafata de tratat si nu este necesara schimbarea cartusului dupa un numar de pulsuri(ca in cazul echipamentelor HIFU vandute in mod obisnuit pe piata).Ca urmare,acest echipament poate fi folosit  indelungat ,fara a fi nevoie de schimbarea consumabilelor.

Cu metoda probe-rubbing (miscarea sondei) este usor si rapid de utilizat .

Avantajele V-MAX HIFU:

Alternativa sigura,non-invaziva,nechirurgicala ,de lifting si slabire localizata.

Deoarece concentreaza enegia intens si pe timp scurt pe zona care trebuie tratata,  provoaca mai putina durere si nu are efectele secundare ale echipamentelor HIFU existente.

Cum nu este necesara schimbarea consumabilelor, rentabilitatea (profitul) creste datorita scaderii costului tratamentului. De asemenea, este posibila imbunatatirea servicilor prin furnizarea de tratamente estetice aditionale pacientilor.

Prin adoptarea unei metode probe-rubbing (frecarea sondei), care nu e folosita la majoritatea  echipamentelor  HIFU existente, e posibila o utlizare rapida,cu cresterea confortului si scaderea  duratei de tratament.

Sistemul circular de racire al sondelor asigura o functionare cu parametrii stabili,  chiar in cazul utilizarii indelungate a echipamentului .