ONDAMED Sejur de insanatosire în Grecia

Silvia Binder, ND, PhD
www.silviabinder.com
Veniti alaturi de mine la un sejur de vindecare ce va avea loc la un hotel SPA & WELLNESS de 5 stele, 2-11 octombrie 2018.

Cu depozitul dvs. nerambursabil de 500 USD, puteți rezerva unul dintre cele cinci locuri disponibile pentru acest uimitor Healing Retreat!

Fii invitat să te vindeci în acest loc încântător care este leaganul medicinei moderne.
€ 3,500, inclusiv toate tratamentele ce vă vor tine ocupati de la 9am la 5pm. Vă vom rezerva hotelul, inclusiv micul dejun organic & masa de prânz cu bufete pentru 1, 2 sau chiar 3 petreceri. Taxele de hotel cu demipensiune încep de la aproximativ 1.200 de euro și sunt cheltuieli suplimentare.

Zburați spre aeroportul din Atena și șoferul personal vă va lua si vă va conduce spre nord unde veti lua un feribot peste Marea Egee direct la hotelul dvs. din zona muntoasa Evia, cea mai mare insulă din Grecia.

Examinați informațiile despre program făcând clic pe butonul de mai jos. Apoi, verificați acest hotel de 5 stele cu spa-ul său splendid, care oferă servicii de la băi de noroi până la masaje ayurvedice, la băi de aburi Eucalyptus și Curatare cu sare de mare

Mărturiile* din ultimul nostru program ne-au incantat inima, deoarece viața pacienților mei s-a transformat în moduri frumoase pe mai multe nivele. Alăturați-va în acest an în această locație minunată și într-unul din cele mai vindecătoare locuri de pe această planetă.

* Cereți să primiți mărturiile și aflați ce au experimentat acești pacienți.

Click aici daca sunteti interesat sa va alaturati mie si echipei mele sau daca aveti orice intrebare.
Clic aici pentru program
Clic aici pentru informatii despre hotel
Copyright © *|2018 Binder Institute For Personalized Medicine|*, All rights reserved.

RESERVATION & INFO for GREECE 0030 6945 907833 mrs Gouma

Kürzeller Str.18
77963 Schwanau
Germany

Telefon: +49-7824-9239956

www.silviabinder.com
www.binder-institute.de